Burnout Harderwijk

Coaching en counseling

Burnout coaching in de omgeving Harderwijk

Op zoek naar een burnout coach in de buurt van Harderwijk? De huidige maatschappij vraagt veel van ons: presteren op het gebied van studie, werk, een sociaal leven, sporten en daarnaast een goede partner, vriend, vriendin en/of ouder zijn. Je lijkt geen energie of motivatie meer te kunnen vinden voor je dagelijkse bezigheden. Dit kan voor sommige mensen veel stress met zich meebrengen, wat uiteindelijk kan leiden tot een langdurige burnout.

Het duurt soms jaren voordat mensen overvallen worden door een burn-out. Misschien heb je nog geen burnout, maar herken je ondertussen wel de signalen. De meest voorkomende problemen zijn lichamelijke uitputting, slaapproblemen, piekeren en pijnklachten. Doordat je lichamelijk en/of geestelijk negatief wordt beïnvloed, kan een burnout je dagelijkse leven flink op zijn kop zetten. Om te achterhalen waar de kern van jouw stress ligt en hoe je er mee omgaat, heb je ondersteuning nodig van een burnout specialist in de omgeving Harderwijk.

Burnout Harderwijk
Coach in Ermelo

Hoe ga je om met stress?

Door op tijd een coach in te schakelen, gaan we direct aan de slag met een positief veranderingsproces. We pakken de problemen bij de bron aan, zodat je op de lange termijn veel beter en positiever in het leven staat. Maar hoe ga je om met stress? En hoe kan jij het beste ontspannen? Mijn passie is het ondersteunen en begeleiden van iedereen met vragen of uitdagingen rondom dit thema. Ik geloof heel sterk in het feit dat jij het meest gelukkig bent en tot je recht komt, wanneer jij kunt zijn wie je werkelijk bent.

De duur van een individueel traject is afhankelijk van jouw wensen, problemen en doelen. We zullen samen tijdens de start van het traject bespreken hoeveel sessies er nodig zijn. We evalueren regelmatig en zullen bijstellen wanneer dat nodig is. Aandacht en tijd voor jezelf is niet iets wat de meeste mensen hoog op hun lijstje hebben, maar is eigenlijk onmisbaar om een ontspannen leven te leiden. Ben jij op zoek naar een burnout coach in de omgeving Harderwijk? Maak een afspraak en ik zie jou binnenkort in mijn praktijk (Ermelo).

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

  • Heb jij moeite met je grenzen aangeven en zou je graag assertiever willen zijn?
  • Herken jij hooggevoeligheid bij jezelf en zou je de lasten willen omzetten in krachten?
  • Word je gek van al je piekergedachten en zou je meer rust willen ervaren?
  • Lukt het je niet tijd vrij te maken voor jezelf, heb je het gevoel jezelf ‘te verliezen’?
  • Ben jij de balans tussen je werk en privé helemaal kwijt?

Bovenstaande vragen zijn een greep uit de voorbeelden waarbij ik jou kan begeleiden. Vanuit mijn achtergrond als orthopedagoog, heb ik de tools om dit samen met jou aan te pakken. 

Begeleiding HSP en Coaching

Op zoek naar een burnout coach in Harderwijk? Stuur mij een berichtje!