Burnout Harderwijk

Coaching en counseling

Burnout coaching in de omgeving Harderwijk

Op zoek naar een burnout coach in de buurt van Harderwijk? De huidige maatschappij vraagt veel van ons: presteren op het gebied van studie, werk, een sociaal leven, sporten en daarnaast een goede partner, vriend, vriendin en/of ouder zijn. Je lijkt geen energie of motivatie meer te kunnen vinden voor je dagelijkse bezigheden. Dit kan voor sommige mensen veel stress met zich meebrengen, wat uiteindelijk kan leiden tot een langdurige burnout.

Het duurt soms jaren voordat mensen overvallen worden door een burn-out. Misschien heb je nog geen burnout, maar herken je ondertussen wel de signalen. De meest voorkomende problemen zijn lichamelijke uitputting, slaapproblemen, piekeren en pijnklachten. Doordat je lichamelijk en/of geestelijk negatief wordt beïnvloed, kan een burnout je dagelijkse leven flink op zijn kop zetten. Een coach kan je helpen om te achterhalen waar de kern van jouw klachten ligt en hoe je hier mee om kan gaan. Hoe je goed voor jezelf kunt leren zorgen en kunt voorkomen dat dit opnieuw gebeurt. In omgeving Harderwijk en Ermelo kun je hiervoor terecht bij Daniëlle de Vries Coaching.

Burnout Harderwijk
Coach in Ermelo

Coaching en begeleiding

Mijn passie is het ondersteunen van iedereen met uitdagingen rondom persoonlijke ontwikkeling, een goede werk-privé balans en overspannenheid of burn-out gerelateerde klachten. Ik geloof heel sterk in het feit dat jij het meest gelukkig bent en tot je recht komt, wanneer jij kunt zijn wie je werkelijk bent. Zonder last te hebben van overmatig piekeren, angsten, schuldgevoelens of stress.

De duur van een individueel traject is afhankelijk van jouw wensen en doelen. We zullen samen tijdens de start van het traject inschatten hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn. We evalueren regelmatig en zullen bijstellen wanneer dat nodig is. 

Ben jij op zoek naar een burnout coach in de omgeving Harderwijk? Maak een afspraak om een keer vrijblijvend kennis te maken

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

  • Heb jij moeite met je grenzen aangeven en zou je graag assertiever willen zijn?
  • Herken jij hooggevoeligheid bij jezelf en zou je de lasten willen omzetten in krachten?
  • Word je gek van al je piekergedachten en zou je meer rust willen ervaren?
  • Lukt het je niet tijd vrij te maken voor jezelf, heb je het gevoel jezelf ‘te verliezen’?
  • Ben jij de balans tussen je werk en privé helemaal kwijt?

Bovenstaande vragen zijn een greep uit de voorbeelden waarbij ik jou kan begeleiden. 

Begeleiding HSP en Coaching

Op zoek naar een burnout coach in Harderwijk? Stuur mij een berichtje!