Over mij

Wie ben ik?

Danielle de Vries

Even voorstellen

Ik ben Daniëlle de Vries, getrouwd en moeder van twee (kleine) kinderen. Ik woon met mijn gezin op een prachtig stukje Veluwe.

Graag stel ik me middels een kort stukje persoonlijke achtergrond aan je voor. Al vanaf mijn kindertijd heb ik een grote interesse in mensen. Wat zijn hun drijfveren en waarom gedragen zij zich op de manier zoals zij doen? Als kind kon ik me tegelijkertijd ook verliezen in het bezig zijn met anderen: het willen helpen, harmonie creëren en ‘het goed doen’. Door schade en schande heb ik geleerd dat je dit ook als volwassene kunt volhouden. En dat je daar uiteindelijk niet gelukkiger van wordt.

Het begrip HSP kwam me ter ore en het mag duidelijk zijn dat dit op mijn lijf geschreven is. Gevoelig voor stemmingen en emoties om me heen, gevoelig voor mijn innerlijke criticus die vindt dat het altijd beter kan, ga zo maar door. Ik heb ondertussen geleerd om hooggevoeligheidslasten om te zetten in krachten, wat me ook in mijn werk ontzettend helpt. Van hard studeren, nog harder werken en daarnaast een druk sociaal leven draaiende te houden, is mijn wereld een stuk evenwichtiger en leefbaarder geworden.

Na mijn studie Pedagogische Wetenschappen ben ik als onderwijsadviseur in 2013 aan de slag gegaan. Ondertussen ben ik me blijven ontwikkelen op het gebied van coaching en begeleiding, omdat juist de persoon achter de professional me het meest intrigeert. Ik heb een coach & counselor opleiding aan de TA Academie afgerond, ben opgeleid tot HSP begeleider, DISC-gecertificeerd en tevens gediplomeerd extern vertrouwenspersoon. Mede door mijn eigen ervaring met coaching heb ik me gerealiseerd dat dit een gebied is waarbij ik anderen graag ondersteun en begeleid. 

Er is zoveel winst voor jezelf te behalen. Juist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het kunnen (en durven) zijn wie je werkelijk bent. Sinds eind 2021 ben ik de trotse eigenaar van Daniëlle de Vries – Begeleiding HSP en Coaching en bied ik coaching & counseling, training en begeleiding.

Ik hoop je op deze website een goede indruk te geven van wat ik voor je kan betekenen.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Een kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Ik vind het belangrijk om samen met jou te kijken naar jouw hulpvraag en of ik degene ben die jou hierbij mag begeleiden. Ik zal uitleg geven over mijn werkwijze en jij kunt al je vragen stellen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Wanneer we besluiten samen verder te gaan zullen we jouw leerdoelen in kaart brengen en afspraken maken over het vervolgtraject.

De duur van een individueel traject is afhankelijk van jouw leerwensen en doelen. We zullen samen tijdens de start van het traject bespreken hoeveel sessies er waarschijnlijk nodig zijn. We evalueren regelmatig en zullen bijstellen wanneer dat nodig is. 

In mijn coaching ben ik hartelijk, warm en met een luisterend oor voor jou. In onze coachingsrelatie gaan we beiden aan de slag om jouw doelen te bereiken. Ik gebruik in mijn werkwijze bewezen methodieken en technieken en stem dit af op jou als persoon, gericht op jouw leerdoelen. Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

Adres: Leeuwerikstraat 80, 3853 AG Ermelo
Contactgegevens: info@danielledevriescoaching.nl
06 30 60 42 17 (WhatsApp ook mogelijk)

Meer weten? Stuur mij een berichtje