Mijn diensten

Waarvoor kun je bij mij terecht? 

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Heb jij moeite met je grenzen aangeven en zou je graag assertiever willen zijn?
Herken jij hooggevoeligheid bij jezelf en zou je de lasten willen omzetten in krachten?
Word je gek van al je piekergedachten en zou je meer rust willen ervaren?
Vraag je je af hoe jij jezelf staande kunt houden tussen alle eisen die de buitenwereld aan je stelt (werk, studie, kinderen, partner, sociaal leven) versus wat jij zelf nodig hebt?
Lukt het je niet tijd vrij te maken voor jezelf, heb je het gevoel jezelf ‘te verliezen’?
Ben jij de balans tussen je werk en privé helemaal kwijt?

Bovenstaande vragen zijn een greep uit de voorbeelden waarbij ik jou kan begeleiden. Vanuit mijn achtergrond als (ervarings)deskundige HSP, coach/counsellor en orthopedagoog, heb ik de tools om dit samen met jou aan te pakken. Staat jouw vraag hier niet tussen? Schroom niet om me te bellen of mailen met jouw vraag. Dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Coaching en counseling

Het verschil tussen coaching en counseling zit in mijn aanpak en benadering. In counseling ga ik met jou op onderzoek uit naar onderliggende patronen en kijken we waar problemen zijn ontstaan. Daarna ligt de focus op het veranderen van deze patronen en het oplossen van de dingen waar jij tegenaan loopt.

In coaching richt ik me met jou direct op een positief veranderingsproces en gaan we over naar strategieën om situaties in de toekomst beter te kunnen aanpakken.

De duur van een individueel traject is afhankelijk van jouw leerwensen en -doelen. We zullen samen tijdens de start van het traject bespreken hoeveel sessies er waarschijnlijk nodig zijn. We evalueren regelmatig en zullen bijstellen wanneer dat nodig is.

Daniëlle de Vries ​HSP
Begeleiding HSP en Coaching

Hoogsensitiviteit

Een begeleidingstraject gericht op het omgaan met hoogsensitiviteit zal over het algemeen zo’n 8-12 keer in beslag nemen, afhankelijk van jouw specifieke vragen. In dit traject zul je meer gaan leren over alle aspecten van hoogsensitiviteit, hoe dit voor jou werkt en hoe jij kunt omgaan met lasten die je ervaart. Waaronder het omgaan met allerlei invloeden van de buitenwereld, emoties, verwachtingen, (pieker)gedachten en prikkels. Je zult gaan leren hoe jij meer rust kunt ervaren, waarbij je binnen- en buitenwereld in balans zijn.

Meer lezen >

Meer weten? Stuur mij een berichtje