Coach Ermelo

Coaching en counseling

Coaching en counseling in Ermelo

Ben jij op zoek naar een betrokken en ervaren coach in Ermelo? Met coaching richt ik me met jou direct op een positief veranderingsproces en gaan we over naar strategieën om situaties in de toekomst beter te kunnen aanpakken. De duur van een individueel traject is afhankelijk van jouw leerwensen en -doelen. We zullen samen tijdens de start van het traject bespreken hoeveel sessies er nodig zijn. 

We evalueren regelmatig en zullen bijstellen wanneer dat nodig is. Met counseling ga ik met jou op onderzoek naar de onderliggende patronen en kijken we waar de problemen zijn ontstaan. Daarna ligt de focus op het veranderen van deze patronen en het oplossen van de dingen waar jij tegenaan loopt. Met een inlevende coach aan je zijde ga je beter in het leven staan. Maak een afspraak en ik zie jou binnenkort in mijn praktijk (Ermelo).

Begin nu met coaching >

Coach Ermelo
Coach in Ermelo

Coaching in hoogsensitiviteit

Als je hooggevoelig of hoogsensitief bent, ervaar je prikkels in het dagelijkse leven heftiger en dieper. Je bent gevoeliger voor prikkels van binnenuit (gevoelens en gedachten) en prikkels van buitenaf (geuren, geluiden en drukke plekken). Als ervaren coach in Ermelo begeleid ik jou met een uitgedacht en effectief traject. Het begeleidingstraject zal over het algemeen zo’n 8-12 keer in beslag nemen, afhankelijk van jouw specifieke vragen. 

In dit traject ga je meer leren over de aspecten van hoogsensitiviteit, hoe dit voor jou werkt en hoe jij het beste kunt omgaan met de lasten. Je leert omgaan met verschillende invloeden van de buitenwereld, emoties, gedachten en prikkels. Je zult gaan leren hoe jij meer rust kunt ervaren, waarbij je binnen- en buitenwereld in balans zijn. Ervaar jij prikkels of emoties in bepaalde situaties? En heeft dit invloed om jouw dagelijkse leven? Neem contact op.

Begin nu met coaching >

Zakelijke coaching in Ermelo of op uw locatie

Ik werk zowel vanuit mijn praktijk aan huis (Ermelo) als binnen organisaties, gericht op coaching- en counselingsvragen van werknemers. Dit kan gericht zijn op ontwikkeling en positionering van jou als (beginnend) professional, het in balans houden van jouw werk- en privésituatie, communicatie op de werkvloer of andere loopbaan gerelateerde vragen. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.

Met welke coaching vragen kun je bij mij terecht?

  • Heb jij moeite met je grenzen aangeven en zou je graag assertiever willen zijn?
  • Herken jij hooggevoeligheid bij jezelf en zou je de lasten willen omzetten in krachten?
  • Word je gek van al je piekergedachten en zou je meer rust willen ervaren?
  • Lukt het je niet tijd vrij te maken voor jezelf, heb je het gevoel jezelf ‘te verliezen’?
  • Ben jij de balans tussen je werk en privé helemaal kwijt?
  • Vraag je je af hoe je als hooggevoelige ouder het best kunt omgaan met de opvoeding van jouw (misschien ook wel hooggevoelige) kind?
Bovenstaande vragen zijn een greep uit de voorbeelden waarbij ik jou kan begeleiden. Vanuit mijn achtergrond als orthopedagoog, maar ook als deskundige HSP en coach op dit gebied, heb ik de tools om dit samen met jou aan te pakken. 

Op zoek naar een coach in Ermelo? Stuur mij een berichtje