Coach Ermelo

Coaching en counseling

Coaching en counseling in Ermelo

Ben jij op zoek naar een betrokken en ervaren coach in Ermelo? Je kunt bij mij terecht met uitdagingen rondom je persoonlijke ontwikkeling, assertiviteit, werk-privé balans of brun-out gerelateerde klachten. 

In de het traject ga ik met jou op onderzoek naar de onderliggende patronen en kijken we waar de kern van jouw klachten liggen. Daarna ligt de focus geheel op het veranderen van deze patronen en het behalen van jouw doelen. Je krijgt adviezen en handvatten om jouw positieve verandering blijvend te houden, waardoor je weer goed in je vel zit en ontspannen in het leven staat.

De duur van een individueel traject is afhankelijk van jouw leerwensen en -doelen. We zullen samen tijdens de start van het traject bespreken hoeveel sessies er nodig zijn. Wil je meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Begin nu met coaching >

Coach Ermelo
Coach in Ermelo

Begeleiding bij hoogsensitiviteit

Als HSP ben je erg opmerkzaam, heb je oog voor detail en neem je de kleinste nuanceverschillen waar. In je brein wordt deze informatie diepgaand verwerkt, waardoor jij als geen ander kan aanvoelen hoe iemand ‘erbij’ zit, hoe de sfeer in een groep is of hoeveel prikkels er eigenlijk in je omgeving aanwezig zijn. Dit kost veel energie en en vraagt om goede zelfzorg. Herken je hoogsensitiviteit bij jezelf en ervaar je dit als last? Als ervaren coach in Ermelo begeleid ik jou met een uitgedacht en effectief traject, waarbij we jouw lasten omzetten in krachten. Het begeleidingstraject zal over het algemeen zo’n 8-12 keer in beslag nemen, afhankelijk van jouw specifieke vragen. 

In dit traject ga je meer leren over hoogsensitiviteit en hoe zich dit bij jou uit. Je leert omgaan met prikkels/emoties uit jouw buitenwereld, het loslaten van constante piekergedachten en je zult meer energie opdoen, waardoor je (weer) lekker in je vel komt te zitten. Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

Begin nu met coaching >

Zakelijke coaching in Ermelo of op locatie

Ik werk zowel vanuit mijn praktijk aan huis (Ermelo) als binnen organisaties, gericht op coaching- en counselingsvragen van werknemers. Dit kan gericht zijn op ontwikkeling en positionering van jou als (beginnend) professional, het in balans houden van jouw werk- en privésituatie, communicatie op de werkvloer of andere loopbaan gerelateerde vragen. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.

Met welke coaching vragen kun je bij mij terecht?

  • Heb jij moeite met je grenzen aangeven en zou je graag assertiever willen zijn?
  • Lukt het je niet een goede werk-privé balans te vinden?
  • Verloopt communicatie op de werkvloer moeizaam en zou je graag meer aansluiting vinden?
  • Heb je als werkgever moeite met aansturing van je team?
  • Voel je je onzeker over jouw functie of positie als beginnen professional en belemmert dit je in jouw werk?
Dit is een kleine greep uit de vragen waarmee je bij me terecht kan. Twijfel je en wil je overleg? Neem gerust contact op, dan bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Op zoek naar een coach in Ermelo? Stuur mij een berichtje